671447a4-9e5c-49d3-b803-19dc49a8ba42_edited.jpg
zwarte achtergrond

EXCLUSIEVE SERVICE

Hier op onze pagina kunt u vinden wat wij allemaal aanbieden. Door de juiste personen op de juiste plek te hebben kunnen wij een breed aantal servicen aanbieden en dat allemaal met eigen personeel. Al onze servicen komen met een legservice en advies op maat.

zwarte achtergrond
Laminaat.JPG

LAMINAAT

Ook deze jarenlange marktleider is niet weg te denken, na de opkomst van pvc is laminaat ver doorontwikkeld en ook dat is nog een veelgekozen product.

PVC.JPG

PVC

Pvc is een materiaal wat zich blijft ontwikkelen en wij ontwikkelen mee! Onderhoudsvriendelijk en het beste gebruiksgemak! Ook weer in diversen patronen!

Visgraat.JPG

VISGRAAT

Parket.JPG

PARKET

Onze specialiteit! Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van parket en gaan graag verder waar de ander stopt, dit maakt onze vloeren Uniek!

Traprenovatie.JPG

TRAPRENOVATIE

De traprenovatie is het middel om je woning van boven naar beneden een geheel te maken, een luxe mooie en onderhouds-vriendelijke oplossing voor het realiseren van een droomtrap, zowel eiken, pvc en laminaat zijn zeer populair!

Tapijt op houten vloer

TAPIJT

Patroon vloer 2.JPG

PATROON VLOER

Naast ons kunde in parket, zijn wij ook gespecialiseerd in patroon vloeren, in zowel parket als andere materialen!
Met de juiste aandacht geeft dit een ongelooflijk mooi effect!

Trapstoffering.JPG

TRAPSTOFFERING

Tapijt of een loper? Mooie zachte pool of toch het klassieke Sisal? Het kan allemaal, door zijn prijs en uitstraling zijn de trapstofferingen altijd al een populair product geweest, met alle nieuwe innovaties op de markt, zijn deze niet meer weg te denken!

Schuren Olien.JPG

SCHUREN & OLIE

Karpet.JPG

KARPET