top of page
vellingkant-(1).jpg

GROTE KEUZE

Al meer dan 40 jaar is Van Hardeveld Vloeren een begrip in de vloerenwereld. Begonnen in tapijt en vinyl, heeft onze groothandel zich sinds de opkomst van het laminaat meer en meer toegelegd op harde vloeren. Inmiddels zijn we de grootste laminaatspecialist van Nederland.

Image by Max Tcvetkov
806-cremento-beige-interieur.jpg
Image by Alexandre Boucher
slide-1.jpg

VLOER SPECIALIST

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van een brede private label collectie, die wordt geproduceerd door vooraanstaande Europese laminaatfabrikanten. Collectie vernieuwing is bij ons een continu proces. Daarbij besteden we veel aandacht aan technische innovaties. Wij leveren uiteraard ook de voor laminaat geschikte ondervloeren en bijbehorende randafwerking. Alles wordt direct uit voorraad, binnen 24 uur bij de klant geleverd.

PRIVATE LABEL

Die maken het mogelijk om onze producten steeds mooier en beter te maken. Dankzij de breedte en de unieke opbouw van ons assortiment bieden wij onze dealers - onder meer speciaalzaken, woninginrichters, DHZ winkels - de mogelijkheid een complete laminaatcollectie te voeren die perfect past binnen hun winkelvoering.

Image by Max Tcvetkov
betontegel.jpg
bottom of page