top of page
3613b-stadswerven-c2-01-lr.jpg.1024x768_q80_crop-scale.webp

HET WANTIJ STADSWERVEN

Stadswerven, een dynamische locatie vol groei en vernieuwing

De transformatie van Stadswerven is in volle gang en een nieuw, boeiend hoofdstuk breekt aan: de ontwikkeling van 'de punt', dichtbij de nieuwe Prins Clausbrug. Hier verrijzen drie gebouwen die een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de stad schrijven. Het eerste gebouw, Het Wantij, valt meteen op als je vanaf de Maasstraat en Werf van de Biesbosch richting het bruisende hart van Dordrecht kijkt. Dit karakteristieke gebouw biedt straks een verscheidenheid aan stadsappartementen en -woningen. De overige twee gebouwen zullen in latere ontwikkelingsfasen vorm krijgen.

Ontdek Het Wantij: 48 prachtig ontworpen appartementen en 12 unieke stadswoningen. In Het Wantij heeft elk appartement een unieke ligging: aan het water, op de hoek met de Werf van Schouten of met uitzicht op het toekomstige plein. Dankzij de gunstige zonligging profiteer je in je appartement optimaal van natuurlijk licht.

Aan de andere kant van het gebouw, grenzend aan de Werf van Schouten en Werf van Biesbosch, bevinden zich de 12 drielaagse stadswoningen. Deze woningen zijn van alle moderne gemakken voorzien voor een ongeëvenaarde stedelijke levensstijl. Midden in het gebouw bevindt zich een prachtige groene daktuin, een oase van rust in het hart van de stad. Direct onder deze daktuin ligt een overdekte parkeergarage, een luxe die niet onderschat mag worden in het stadsleven. Elk appartement en elke stadswoning wordt geleverd met een eigen stallingsplaatsplaats en een externe berging in de ondergelegen parkeergarage, voor optimaal comfort en gemak.

3613c-stadswerven-int-balkon-b2-01-lr_G3sR9Xg.jpg.1024x768_q80_crop-scale.webp
bottom of page